Etusivu


Olet virallisilla Joel Hallikaisen kotisivuilla. Täältä löydät – Levymyymälän, - Tuoreimmat uutiset, - Keikkakalenterin, - Levytyshistorian sekä yhteystiedot.
Ystäväni,


On kulunut 30-vuotta siitä, kun ryhdyin viihteen ammattilaiseksi. Huomaan että urani on loikkinut kymmenen vuoden jaksoissa. 80-luvun oppirahat kuitattiin 90-luvun kaaoksessa, kaikilla mausteilla. Ihme, että perheeni ja pääni pysyivät kasassa. Viime vuodet ovat olleet elämäni parasta aikaa. Tunnen, että olen löytänyt paikkani ja saanut sille suuren tuen yleisöltä. Levyt ja konsertit ovat seuranneet toistaan.


Takana tuhansia kosketuksia ja satojatuhansia kilometrejä, olen askeleen lähempänä nuoruuteni mielikuvaa, jossa harmaantunut, elämää nähnyt laulaja astuu kitaroineen yleisönsä eteen. Laulaa ja puhuu elämästä kaikilla mausteilla. Elämästä, joka on sanojen yläpuolella. Tuolle estradille pääsee vain kivun kautta. Kun suostuu paikalleen, kipu muuttuu iloksi ja kiitollisuudeksi. Näin se näyttää menevän.


Kiitollisena teen laulun ja hyppään keikkakärryyni. Nähdään konsertissa.


Hyppää mukaan.


Joel


Klikkaa tästä nettikauppaan.
Klikkaa tästä keikkakalenteriin.Seuraa Joelin matkaa ja tuoreita päivityksiä suoraan Facebookista!


Joel Hallikainen | Luo merkki
Ohjematoimisto-Majakka, Ohjelmasihteeri Marja Törmälehto vastaa konserttitiedusteluihin ja haastattelupyyntöihin osoitteessa: marjatormalehto@luukku.com


Keikkakalenteri sivulta voit seurata missä mennään. Konserttieni tuotoista prosentit ohjataan Yhteisvastuu keräyksen hyväksi kts. www.yhteisvastuu.fi


Vanhustyön hyväksi seniorikummeja etsivä ja hoitokodeille tarjoava yhdistyksemme löytyy osoitteesta www.proseniorkummit.fiJoelin videoita YouTubessa. Lisää videoita näet painamalla kuvasta alhaalta playlist nappulaa.


Uutiset


31.07.2014 |
Syksyn perinteisen Lapin tunturikappelikiertueen konserttipaikkakunnat löydät keikkakalenteri sivulta.


31.07.2014 |
Käy Facebookissa kurkkaamassa Joelin oma henkilökohtainen kommentti iltapäivälehdissä käydystä kirjoittelusta.


03.01.2014 |
Joel Hallikaisen radioblogi kuultavissa valtakunnallisesti koko vuoden Radio Deissä joka toinen torstai klo 8.30 ja uusinta 12.50. Alkaen : - 16.1. - 30.1. - 13.2. - 27.2 - 13.3. - 27.3. - 10.4. - 24.4. - 8.5. - 22.5….


26.12.2013 |
Kevään konsertteja löydät keikkakalenterisivulta.


26.12.2013 |
Tapaninpäivänä 26.12 klo 19.15 Radio Dei tarjoaa kuulijoilleen tunnin mittaisen Joel Hallikaisen joulukonserttitallenteen Seinäjoella 18.12 olleesta joulukonsertista.


23.10.2013 |
JOULUN KOSKETUS uutuus albumi nyt saatavana nettikaupasta. Osta levy lahjaksi itselle ja ystävälle. Posti tuo sen suoraan kotiisi.


07.10.2013 |
Laulu pienelle Kypärämiehelle, kuunneltavissa kantaesityksenä Joken Facebooksivuilla. Astu sisään.