Etusivu


Olet virallisilla Joel Hallikaisen kotisivuilla. Täältä löydät - Keikkakalenterin, - Uutiset, - Yhteystiedot.


Valoa näkyvissä - Juhlavuosi 2021


Koskaan ennen elämässäni minulla ei ole ollut näin paljon laulettavaa ja kerrottavaa, kuin tänään on. Lokakuussa on matkamittarissa 60-v. Ja ensimmäisestä levytyksestä 41-v. Ensimmäisestä keikasta vieläkin enemmän. Treenit alkavat olla takana - Kaikella on ollut tarkoitus.


Pitkän matkan varrella on laulettavaa kertynyt 37 albumin, yli 500 laulun verran. Juuri nyt tuntuu, että teen urani parhaita biisejäni. Timo Turpeinen on kirjoittanut uusia runoja, joita olen säveltänyt lauluiksi. Nämä biisit syntyvät ainoastaan elämällä ja tässä seuraavaksi kertomistani syistä:


- En ole koskaan jäänyt kotiin odottamaan hakijaa. Olen itse tarttunut toimeen. En ole uskonut heihin, jotka eivät ole uskoneet minuun. Olen elämässä tehnyt virheitä ja mokannut niin, kuin meistä jokainen. Kaikella on ollut tarkoitus. Olen aina kuunnellut sydämeni ääntä. Tehnyt lauluja näkemästäni. Vaalinut ystävyys suhteita. Saanut joskus enemmän, kuin olen jaksanut kantaa. Pitänyt huolta perheestäni, jonka olen yleisöni luvalla saanut elättää laulamalla. Olen saanut kulkea, joskus kivunkin kautta upean matkan tieltäni lauluja poimien - Kaikella on ollut tarkoitus.


En tahdo pysyä näitten digitaalisten latausjuttujen perässä, mutta löydät tuotantoni digitaalisilta palvelimilta. - Spotify, - YouTube music, - Amazon, - iTunes, X-box, - Deezer. - ja kaiken päälle Youtubesta löydät satoja videoita, joita jotkut sinne ovat ladanneet - Tervemenoa löytöretkelle. Fiksuimmat meistä ymmärtävät oikean levyn eli albumin arvon ja hankkivat hyllyynsä sellaisen!


Suuri kiitos sinulle laulujeni ystävä - Kiitos! Ilman sinua tämä tarina jäisi kertomatta. On Juhlavuosi - Olet sydämellisesti tervetullut konserttiini.


- Joel


ps. Korona pys√§ytti Ilonpisara hankkeen vain hetkeksi. Unelmani on luoda konsepti, jolla saamme tunnetut artistit keikoille hoivakoteihin. Ilonpisara ‚Äď on mahdollisuus tuoda hoivakoteihin maamme eturivin esiintyvi√§ taiteilijoita. Se on mahdollisuus kiitt√§√§ maatamme rakentaneita vanhuksia. Ilonpisara on yhteiskuntavastuullinen, iloa ja rakkautta hoivakoteihin tuova haasteohjelma. Yritt√§j√§, vaikuttaja - L√∂yd√§ tiesi osoitteeseen www.ilonpisara.info ja ota haaste vastaan. Youtubesta l√∂yd√§t tunnuslaulun sek√§ - Ilonpisara, ihmiselt√§ ihmiselle esittelyvideon.


pps. Lauluni - √ĄIDILLE, nuottia ja sanoja kysyt√§√§n minulta l√§hes p√§ivitt√§in. Sanat sointumerkkeineen ja nuotit l√∂yd√§t t√§st√§ alla olevista liitteist√§.


Nuotit osa 1 Nuotit osa 2 Sanat ja soinnutEtusivun alalaidasta löydät linkin tuoreille Facebook sivuilleni.Tästä sisään levykauppaan


Klikkaa tästä keikkakalenteriin.Seuraa Joelin matkaa ja tuoreita päivityksiä suoraan Facebookista!


Joelin videoita YouTubessa. Lisää videoita näet painamalla kuvasta alhaalta playlist nappulaa.


Uutiset


08.09.2021 |
Joel mukana uudella laulullaan K√ĄYTT√ĖOHJE - Syksyn s√§vel 2021 AlfaTv,ll√§ suorassa semifinaali l√§hetyksess√§ lauantaina 2.10. Super yll√§tyksen√§ samassa ohjelmassa mukana kisaamassa Syksyn s√§velest√§ omalla biisill√§√§n HUOLETONTA JA MAKEAA my√∂s Eeli Hallikainen. Luvassa on historiallinen ilta.


24.08.2021 |
Joel palaa television torstai iltoihin - SINUA, SINUA RAKASTAN, Parisuhdeohjelmassa juontajaparinaan Hanna Ranssi-Matikainen. Sarja nähdään 9.9. alkaen AlfaTv,llä joka torstai klo 21 sekä netissä osoitteessa www.permanto.fi / sinua,sinua rakastan.


17.06.2021 |
Uutuus single HOPEAA HIUKSILLE - Julkaistu 17.6.2021 - Uutta kotimaista iskelmää soittavilla radiokanavilla, Spotifyssa ja Youtubessa. Biisivideon löydät etusivun alareunassa aukeavassa Youtube ikkunassa.


16.06.2021 |
PUOLITIE - single kolme viikkoa- RadioPookin TOP20 Listaykkönen !


06.06.2021 |
PUOLITIE - √Ą√§nestetty toistamiseen PookinTOP20 LISTAYKK√ĖSEKSI


30.05.2021 |
PUOLITIE - single RadioPookin TOP20 LISTAYKK√ĖNEN


09.04.2021 |
Joel vieraana TV-kokki Teresa Välimäen Taikinaterapiaa ohjelmassa Alfa-tv,llä to 22.4 klo 21 Ohjelma nähtävissä myös netissä osoitteessa www.permanto.fi