Etusivu


Olet virallisilla Joel Hallikaisen kotisivuilla. Täältä löydät - Keikkakalenterin, - Uutiset, - Yhteystiedot.


Syys jo saa - Saan tehdä monenlaisia konsertteja ja tilaisuuksia. Reissata ympäri suomea ja kohdata kuulijani silmästä silmään, sydämestä sydämeen. Olen kiitollinen yleisölleni saamastani mahdollisuudesta. Laulettavaa ja jaettavaa onkin kertynyt kohta 60-v matkalla kohtuullisesta.


Laulelmakeikoilla jaan elämän matkaa ja sen lauluja. Tanssikeikoilla Miikka Henrikssonin Patajätkä-bändin kanssa tanssitamme kansaa reippain ottein. Uusi gospellevyni – Taivas tulee alas, elää hengellisillä kirkkokeikoilla, joilla kyselen ja kiitän elämän lahjasta. Jalat maassa, taivaita tavoitellen.


Tänä jouluna teemme yhdessä 25-henkisen Vox Humana kuoron kanssa joukon Joulukonsertteja. Guido Kriikin luotsaama kuoro esiintyy kanssani yhteensä viidellä paikkakunnalla. Odotettavissa on huikean hieno ja erilainen ilta.


Unelmani on saada Suomi heräämään kiittämään Kunniakansalaisiamme - Ilonpisara – vanhustyöohjelma luo mahdollisuuden tuoda hoivakoteihin maamme eturivin esiintyviä taiteilijoita. Se on mahdollisuus kiittää ja kunnioittaa maatamme rakentaneita vanhuksia. Ilonpisara on yhteiskuntavastuullinen, iloa ja rakkautta vanhuksillemme hoivakoteihin tuova haasteohjelma. Löydä ohjelma osoitteesta www.ilonpisara.info ja ota haaste vastaan ! Youtubesta löydät tunnuslaulu – Ilonpisara. sekä - Ilonpisara, ihmiseltä ihmiselle esittelyvideon.


Yhteistyö runoilija – muusikko Timo Turpeisen kanssa on poikimassa levyllisen uusia lauluja. Ne ovat aikuisen miehen tekstejä ja ajatuksia elämästä. Olen saanut säveltää Timon runot ja laulaa ne musiikiksi. Olen löytänyt Timon runotuotannosta omaan suuhuni sopivat sanat ja ajatukset - Kiitän ja kumarran, on järjestyksessään urani 25:n albumi. Kapelimestari Jari Puhakka loihtii lauluille helmeilevän soinnin. Odotan kovasti albumin julkaisua. Toivon että saamme sen valmiiksi keväällä 2020. Maistiaisia tulevalta levyltä löydät Youtubesta – Elämä on elämistä varten, sekä – Kiitän ja kumarran.


Huh... onpa tässä taas paljon työtä. Kiitän sinua ja tunnen eläväni. Tämä on ilo jakaa ;))


Syys ja joulukauden konsertit löydät keikkakalenteri sivulta - Tavataan konsertissa !


JoelEtusivun alalaidasta löydät linkin tuoreille Facebook sivuilleni.Tästä sisään levykauppaan


Klikkaa tästä keikkakalenteriin.Seuraa Joelin matkaa ja tuoreita päivityksiä suoraan Facebookista!


Joelin videoita YouTubessa. Lisää videoita näet painamalla kuvasta alhaalta playlist nappulaa.


Uutiset


31.12.2019 |
SINĂ„ OOT - Uusi laulu Joelilta Youtubessa. https://youtu.be/R1PonV8dfgk


29.10.2019 |
HILJAISUUDEN HENKÄYS - Timo Turpeisen sanoittama. Joel Hallikaisen säveltämä. Jari Puhakan sovittama joulusingle valtakunnallisessa radiojakelussa.


30.08.2019 |
ILONPISARA - Vanhustyöohjelman löydät osoitteesta www.ilonpisara.info


30.08.2019 |
Singlejulkaisu ILONPISARA - valtakunnallisessa radiojakelussa


30.08.2019 |
Joel ja 25 - henkinen Vox Humana kuoro tekevät joulukuussa viisi yhteistä Joulukonserttia. Konserttipaikkakunnat löydät keikkakalenteri sivulta


23.05.2019 |
Single - ELÄMÄ ON ELÄMISTÄ VARTEN - 10 viikkoa radio-Pookin soittolistan kärjessä


18.03.2019 |
Singlejulkaisu ELÄMÄ ON ELÄMISTÄ VARTEN valtakunnallisessa radiojakelussa sekä viikon nousijana Radio Pookin äänestylistalla