Etusivu


Olet virallisilla Joel Hallikaisen kotisivuilla. Täältä löydät - Keikkakalenterin, - Uutiset, - Yhteystiedot.


Tervetuloa 20 - luku !


Saan keikkailla ympäri suomea. Esiintyä monenlaisissa tilaisuuksissa ja kohdata kuulijani silmästä silmään, sydämestä sydämeen. Olen kiitollinen yleisölleni saamastani mahdollisuudesta. Laulettavaa ja jaettavaa onkin kertynyt kohta 60-v matkalla kohtuullisesta. Tänä vuonna 37 - albumin verran. Yli 500 levytettyä laulua.


Olen iloinen saadessani kertoa sinulle, että musiikillinen tuotantoni, elämäntyöni, on nyt löydettävissä digitaalisilta palvelimilta. - Spotify, - YouTubemusic, - Amazon, - iTunes, X-BOX, Deezer. - Ja Youtubesta löydät satoja videoita ja laulujani - Tervemenoa löytöretkelle.


Ensivuonna matkamittariin tulee 60-v. Ensimmäisestä levytyksestä 40-v. ja ensimmäisestä keikasta vieläkin enemmän. Huh, varovasti voisi sanoa että treenit ovat takana - 2021 On juhlan aika!


Ihminen ei muutu. Kuvakulmamme kaikkeen muuttuu. Aina vain parempaa, aidompaa, syvemmältä ja totta. Pidän ikääntymisestä. Toivon työhöni tyyntä ja tasapainoa. Uskon eletyn elämän kuuluvan lauluissani. Musiikillinen yhteistyö runoilija Timo Turpeisen ja kapelimestari Jari Puhakan kanssa on poikinut kokonaisen levyllisen uusia lauluja. Vuosi 2020 on näiden laulujen vuosi. ELÄMÄ ON ELÄMISTÄ VARTEN - On uuden( järjestyksessään 37,s ) levyni nimi.


Unelmani on saada Suomi heräämään ja kiittämään Kunniakansalaisiamme.

Ilonpisara – vanhustyöohjelma luo mahdollisuuden tuoda hoivakoteihin maamme eturivin esiintyviä taiteilijoita. Se on mahdollisuus kiittää ja kunnioittaa maatamme rakentaneita vanhuksia. Ilonpisara on yhteiskuntavastuullinen, iloa ja rakkautta vanhuksillemme hoivakoteihin tuova haasteohjelma. Löydä ohjelma osoitteesta www.ilonpisara.info ja ota haaste vastaan. Youtubesta löydät tunnuslaulun – Ilonpisara. sekä - Ilonpisara, ihmiseltä ihmiselle esittelyvideon.


Tavataan keikoilla - Kohdataan laulussa


Joel


ps. Lauluni - ÄIDILLE, nuottia ja sanoja kysytään minulta lähes päivittäin. Sanat sointumerkkeineen ja nuotit löydät tästä alla olevista liitteistä.


sanat ja soinnut | nuotit osa 1 | nuotit osa 2


Etusivun alalaidasta löydät linkin tuoreille Facebook sivuilleni.Tästä sisään levykauppaan


Klikkaa tästä keikkakalenteriin.Seuraa Joelin matkaa ja tuoreita päivityksiä suoraan Facebookista!


Joelin videoita YouTubessa. Lisää videoita näet painamalla kuvasta alhaalta playlist nappulaa.


Uutiset


15.08.2020 |
Syyskauden konsertit on siirretty korona epidemian vuoksi vuoteen 2021. Seuraamme tilannetta ja toivomme käännettä parempaan !


15.06.2020 |
uutuusalbumi ELĂ„MĂ„ ON ELĂ„MISTĂ„ VARTEN - valittiin paikallisradioiden kuukauden levyksi.


02.05.2020 |
Perinteinen Lapin Tunturikappelikiertue on peruutettu koronan vuoksi.


25.04.2020 |
Hallitus peruuttanut korona-epidemian vuoksi kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet 31.7.2020 saakka !


25.04.2020 |
Hittilaulun - ÄIDILLE, sanat ja nuotit löydät etusivun tervehdystekstin alta - Ole hyvä.


26.03.2020 |
Joelin uuden albumin ELÄMÄ ON ELÄMISTÄ VARTEN - löydät suoraan kotiisi osoitteesta www.fanituoteshop.fi


25.01.2020 |
Singlejulkaisu YSTÄVÄLLE - Valtakunnallisessa radiojakelussa, spotifyssa, iTunesissa, sekä videona Youtubessa ystävänpäivä viikolla 10.2.2020